zaterdag 4 juni 2016

Haccp Kleding

Bedrijfskleding Zorg - Werkkleding Beroepskleding Beroepsmode voor de Zorg - 020-6940848
[ne_shortcode1]

[ne_shortcode2]
Bedrijfskleding zorg http://imagotex.nl

Bedrijfskleding voor de zorg heeft nogal de laatste tijd onze aandacht gekregen, zowel in de berichten in de media over de financiële moeilijkheden die er zijn, de bezuinigingen, etc., die er aangekondigd werden voor deze sector, en daar hebben wij een oplossing voor.

Doordat wij een aantal klanten hebben binnen de bejaardentehuizen en de zorgkleding, is gebleken dat wij advies kunnen hebben voor degene die de inkoop doet voor bedrijfskleding waarmee we in ieder geval op een deel van de balans een bijdrage kunnen leveren, zodat er kostenbesparing gedaan kan worden, maar wat niet ten koste gaat van de onderscheidendheid van de kleding zoals die gedragen wordt.

Eén van de dingen die Imagotex beoogt, is ervoor te zorgen dat het personeel tevreden is met de kleding die ze dragen. Hier hebben wij een speciaal stappenplan voor ontwikkeld dat we samen met u uit kunnen voeren. Dat je niet standaard kleding hebt, net een beetje anders, toch het juiste model waar iedereen tevreden mee is, hoeft niet per se duurder te zijn.

Wij hebben door de loop der jaren, wij doen dit werk al sinds 1987, we hebben heel wat ervaring opgedaan binnen deze sector en we weten waar sommige mensen naar vragen en wat hun wensen zijn. Door met u te overleggen waar precies uw knelpunten zitten of wat de kosten zijn die u kwijt bent aan de bedrijfskleding doordat u het zelf moet wassen binnenshuis of dat u het bij de stomerij onderbrengt, dat kunnen nogal verschillende bedragen zijn. Wij denken heel graag met u mee. Mocht u interesse hebben in meer informatie, laat het ons even weten. U kunt ons een mailtje sturen of telefonisch bereiken. Wij horen graag van u.

beroepskleding zorg bedrijfskleding verzorging kleding zorg beroepsmode zorg werkkleding zorg bedrijfskleding zorgsector beroepskleding gezondheidszorg werkkleding voor in de zorg beroepskleding voor in de zorg bedrijfskleding voor in de zorg bedrijfskleding zorg amsterdam

http://youtu.be/xdJCaATGynI
Haccp Kleding

Geen opmerkingen:

Een reactie posten